La Mulţi Ani, reşiţeanului Cristi Chivu !!!

625-97755-cp_8823cristianchivu

http://images.gsp.ro/

La Mulţi Ani, reşiţeanului Cristi Chivu !!!

Cuvant de la Cristian Chivu

Ce mai tura-vura, dacă ai ajuns pe site-ul acesta, te consider deja din echipa mea, din gaşca mea de prieteni. Site-ul meu oficial nu a fost făcut ca să fie făcut, ca să aibă şi Cristian Chivu o pagină pe internet. A fost făcut de prieteni, pentru prieteni, pentru oricine caută informaţii despre mine. A fost făcut pentru mine în egală măsură.

Am vrut ca împreună cu echipa mea să construiesc un loc în care să ne putem întâlni şi să vorbim ca oamenii, să schimbăm impresii şi informaţii. Dacă vreţi, e nevoia unui jucător de fotbal aflat departe de casă de a se afla in contact cu ai lui, în contact cu o gaşcă de amici.

Nu vreau ca acest site să fie un mediu virtual creat pentru o vedetă de moment din domeniul fotbalistic. Vreau să fie un loc de întâlnire în care să putem comunica. Simt nevoia să comunic cu voi, indiferent ce IP scrie pe voi, ca să mă exprim în termeni internautici, o nevoie de a fi în contact permanent cu voi.

Eu joc fotbal şi uneori apar la televizor… este singura diferenţă dintre noi. Vă rog să mă credeţi că sunt convins că fiecare dintre voi, cei care aţi ajuns pe acest site, sunteţi valoroşi în domeniul în care activaţi şi îmi doresc să ne cunoaştem prin intermediul acestui site. Sper să acceptaţi prietenia mea virtuală.

Cu drag, vă urează bun venit pe site,

Cristian Chivu
din Reşiţa, Caraş-Severin, România.

http://www.cristichivu.ro/

cristian-chivu

http://www.cosmin-dan.ro/

Sigur că noi,  reşiţenii, ne mândrim cu OMUL Cristi Chivu … :

Familia Chivu isi tine promisiunea

Adelina si Cristi Chivu si-au tinut promisiunea de a folosi in scopuri caritabile o parte din banii daruiti conform traditiei de participantii la nunta celor doi tineri de la inceputul lunii iulie.

Joi, 9 octombrie 2008 (ora 14.00), Adelina a predat in numele Fundatiei FOOTBALL FOR CHILDREN , spitalului I. Cantacuzino, sectia de neonatologie, un aparat de ventilatie necesar nascutilor prematur.

Aparatul este cel de al doilea aparat cumparat si donat de tanara familie Chivu din bani stransi la nunta, cei doi fiind decisi sa ajute prin gesturi similare si alte institutii medicale.

2008-10-10

www.cristianchivu.ro

http://www.cristichivu.ro/

cristi-chivu-adelina-herastrau

http://www.rimel.ro/

Cristi Chivu, Adelina Elisei, şi Natalia Chivu – o familie fericită… plimbare în parc!

Ne mândrim cu tine, reşiţeanule ! La  Mulţi Ani, azi, de Ziua Ta, Hai România!

Sibilla

informaţii, imagini, preluate de pe sursele precizate : http://www.cristichivu.ro , http://www.rimel.ro

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://sfinxredivivus.wordpress.com/2009/10/26/la-multi-ani-resiteanului-cristi-chivu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. buna,Chivule!Cipri ma numesc is din zalau vreau sa te felicit pt tot ce faci in fotbal nu is eu un microbis inrait dar ma mai uit la meciurile tale cand pot si ma bucur ca te simti mai bine dupa lovitura de la cap,mai e ceva sa iti spun acu 5 ani am fost iu Italia am muncit pe acolo si mai treceam prin roma trebuia sa ma iontalnesc cu niste prieteni care munceau la blocurile alea imense si de caterva ori te-am vazut de la distanta imi spuneau aia uitel pe Cristi Chivu vroiam sa fac cumva sa vb cu tine dar imi era rusine…asta e.poate o sa avem ocazia sa mai vb chiar daca mi-ai lasa id tau de messengeer nu l-as da nimanui.o zi frumoasa sa ai si multa bafta in tot ce faci


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: