Boze, Boze…

Balasevic – Boze Boze :

Despre Libertate – Nicolae Velimirovici :

Ce pune in pericol libertatea din timpurile noastre? Singuratatea fara adevar si fara mila. In societatea democratica contemporana, libertatea e aparata de lege si e inscrisa in statutele democratice. Libertatea a devenit o notiune de stat si nationala, in timp ce adevarul si mila au ramas notiuni particulare, ce tin de convingerile personale si de bunavointa fiecaruia.

Libertatea e singura. Ea nu se poate apara nici de minciuna, nici de egoism. Ea poate sa se apere pe moment doar de tiranie. Dar existenta ei permanenta e posibila doar daca lipsesc minciuna si egoismul. Ea are nevoie de adevar si mila, pentru a se apara cu ajutorul lor de minciuna si egoism. Astfel, libertatea sfintita cu adevar si innobilata cu mila va fi vesnic draga oamenilor si va ramine cu ei pina cind va exista omenirea.

Fara credinta in Dumnezeu, nici robia n-o poti indura si nici libertatea n-o poti mentine.

Pe portile oricarei tari crestine ar fi trebuit scrise cu litere mari cuvintele Apostolului Pavel: “Caci voi, fratilor, ati fost chemati la libertate, numai sa nu folositi libertatea ca prilej de a sluji trupului, ci slujiti unul altuia prin iubire” (Gal.5, 13).

( fragmente din * Tărâmul Inaccesibil * )

*******

Tăcerea vorbitoare a lui Dumnezeu spune atât de multe… O * auzim * noi oare ?…

E-n putinţa noastră, a tuturor românilor, să apărăm Libertatea pe 22 noiembrie 2009, votând, NU dictatura, NU minciuna * aleşilor *, ci, viitorul copiilor noştri, votăm : NU fssss… !

Cum să votăm hăhăiala… ? Poporul suferă, poporul plăteşte din păcate huzurul şi zminteala celor ce ne-au îndatorat fără să ţie seama ŞI de noi, de ce vrem sau NU vrem noi, iar fssss… râde, hăhăie-n continuare… halal * iubire, grijă * faţă de popor… Apăi să se teamă de Mânia lui Dumnezeu! Iar Dumnezeu  să avem credinţa că, NU ne-a părăsit, e cu noi, cei mulţi !

Doamne Ajută!

Sibilla

muzika srpska – youtube

Reclame

The URI to TrackBack this entry is: https://sfinxredivivus.wordpress.com/2009/10/22/boze-boze/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. Să nu zici că nu ţi-am spus: cât eşti tu de Sibillină, dacă văz urmă de jeg politic prin filele acestui jurnal internaut, pun mâna pe foarfecă! Nici Hades n-a trece de ăsta Cerber peste Stix!
    Pe cale de consecinţă, pune mâna şi operează un „Edit comment” pentru a trage apa peste scursurile la care ai făcut referire. Baricada antipedelachee, aşa cum bine te-a învăţat Cârco, este şi trebuie să rămână Sfinxul 777. Aici e loc de zonă liberă de „comunişti” şi „anticomunişti” de operetă…

  2. Da, să trăiţi, Şefu !
    Ordinul se execută, NU se discută, Cuvântul Cerberului, Baciu draghe, Leo, e LEGE !
    Sibilla


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: